Меган Фокс призова жените да не си губят времето с мъже 16 април, 2024

Меган Фокс има няколко съвета за всички необвързани дами: съсредоточете се върху себе си и не „хабете енергията си за момчета“. Тя беше помолена за съвет от E!News да даде съвет на самотни жени, които се надяват да имат горещо лято. Фокс обаче призна, че не е „най-подходящият човек, когото да попитате“ в тази ситуация и вместо това предлага да се инвестира в някои хобита.

„Просто развийте умения или се захванете с хоби и не хабете енергията си за момчета“, каза тя. "Всичко, което ще направят, е да ви разочароват. Просто продължете напред. Инвестирайте в себе си."

Докато някои коментатори възприеха съвета на Фокс като препратка към нейния партньор mgk, самият музикант  се появи в коментарите, за да сподели подкрепата си, като просто написа: „ПРОПОВЯДВАЙ“. Добавянето му беше документирано и от акаунта в Instagram Comments By Celebs.

Актрисата от „Трансформърс“ и музикантът се срещат от 2020 г. и се сгодиха през 2022 г., но предизвикаха слухове за раздяла през февруари 2023 г., след като Fox изтри снимки на двойката и сподели загадъчни текстове на песни за „предателство“. Оттогава връзката им е нестабилна.

Фокс призна наскоро в подкаста Call Her Daddy, че в един момент са отменили годежа си, но тя не заяви окончателно дали все още са заедно или не. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини