Райън Гослинг се отрече от Кен публично и с песен на уста 16 април, 2024

Райън Гослинг официално се раздели с Кен и това нямаше да е възможно без подкрепата на Емили Блънт и Тейлър Суифт. Звездата се качи на сцената на Saturday Night Live, за да съобщи новината на феновете, обяснявайки, че той и Кен са задълбали твърде много и трябва да се разделят преди излизането на предстоящия му филм The Fall Guy , (с Блънт) тази пролет.

„Няма да си правя шеги с Кен, защото не е смешно. Кен и аз трябваше да се разделим. Отидохме твърде далеч и всичко свърши, така че няма да говоря за това.“

Въпреки това, Гослинг не просто говори за Кен; той пя за него!

„Всъщност ще поговоря малко за това. Когато играеш герой толкова просто го чувстваш като раздяла, а за преглъщане на раздялата има само едно нещо, което може да помогне - музиката на великата Тейлър Суифт."

Звездата сложи слънчеви очила и голямо кожено палто и запя „All Too Well“ на Суифт като лек за неволите му при раздялата. Блънт се присъедини към Гослинг на сцената, за да сложи край на русата му крехкост веднъж завинаги и да помогне на приятеля си да премине към следващата глава от живота си.

„Не искам да бъда груба, но Райън, трябва да продължиш... време е.“

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини