Райън Гослинг не бил очарован от идеята да пее I`m Just Ken на Оскарите 15 април, 2024

Ако сте гледали тазгодишните награди на Академията, сте видели абсолютно емблематичния номер, изпълнен от Райън Гослинг, по време на „I'm Just Ken“ с десетки танцьори и няколко специални гости. Въпреки че изпълнението в крайна сметка открадна шоуто, това замалко да не се случи, защото Гослинг първоначално не горял от ентусиазъм това да се случи.

По време на участие в The Tonight Show, Гослинг разкри пред водещия Джими Фалън защо първоначално е казал „не“ на идеята. Тъй като Фалън попита за натиска по отношение на изпълнението и дали „когато Оскарите ви поканиха да изпълните... [дали] веднага казахте „Да, трябва да направя това!“ Или не?"

Според Гослинг незабавната му реакция е била "100% не", защото "има много неща, които могат да се объркат".

За щастие на звездата изпълнението изглежда мина без проблеми. Облечен в искрящ розов костюм и заобиколен от повече от 60 танцьорки, Гослинг отдаде почит на друга емблематична блондинка, черпейки вдъхновение от песента на Мерилин Монро „Диамантите са най-добрият приятел на момичето“ от Gentlemen Prefer Blondes. Китаристът на Guns N' Roses Slash също се появи специално, когато Гослинг изпълни една от най-големите песни за най-добра песен, изпълнявана някога на Оскарите.

Вижте пълното интервю на Гослинг с Фалън във видеото:

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини