Вижте защо Риана бави албума си 11 април, 2024

Риана работи усилено по дългоочаквания си албум, но има причина, поради която все още не го е издала. Тя проведе откровен разговор с главния редактор на списание Interview Мел Отенберг. Рири си спомни за живота си преди и след като стана майка на двама сина, RZA и Riot. Към края на разговора им Отенберг я попита какво е чувството да прави нова музика. Тогава Риана призна защо творческият процес зад предстоящия й проект е напълно различен от предишните албуми.

„Имам много визуални идеи“, започна тя. „Странно е. Мозъкът ми работи наобратно в момента. Обикновено първо имам музиката и музиката ме води към всички тези визуални възможности, а сега имам всички тези визуализации и нямам песните за тях, но може би това е ключът, този път може би визуалните идеи ме водят към песните, които трябва да направя."

Тя не даде повече подробности, защото „операторите наблюдават“. Въпреки това е ясно, че певицата, носителка на Грами, поема в непозната посока, когато става въпрос за следващия ѝ албум. Тя успя да задържи вниманието с песни като „Lift Me Up“, която се появи през 2022 г. като част от саундтрака на Black Panther: Wakanda Forever. Въпреки че оттогава не е пускала нищо, Риана се появи на миналогодишния Super Bowl.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини