Зендая се замисли за "сложните“ чувства на детето-актьор 10 април, 2024

Зендая е известно име, но когато става въпрос за това как изглежда нейното бъдеще, по-специално възможността да има деца, нейният път все още е малко неясен.

В история за корицата на Vogue Зендая разкри своите „сложни“ чувства като дете-актьор. Тя стартира в сериала на Disney Channel Shake It Up заедно с Бела Торн. Разговорът около децата актьори се засили наскоро след излизането на експлозивната документална поредица Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV, в която няколко бивши деца звезди говорят за преживяванията си на трудни и често опасни снимачни площадки.

„Не знам колко голям избор имах“, каза тя, говорейки за ранните си роли. „Имам сложни чувства към децата и славата и това да бъда в очите на обществеността или да бъда дете-актьор. Виждали сме много случаи, в които това е пагубно... И мисля, че едва сега, като възрастен, започвам да си казвам: „Добре, правила съм само това, което съм знаела, а и това е всичко, което някога съм знаела.“

Тя продължи: „Сега почти преминавам през моите тревожни тийнейджърски фази, защото всъщност нямах време да го правя преди. Чувствах се така, сякаш бях поставена в позиция на много възрастна".

Що се отнася до това да има свои деца някой ден, тя все още обмисля как би могло да изглежда това, тъй като не иска бъдещите й деца да трябва да се справят с това, което идва с нейната слава и живот в очите на обществеността.

На друго място в интервюто тя похвали приятеля си, актьора Том Холанд, за това как се е справил със собствения си опит в светлината на прожекторите. Зендая обясни как тя и Холанд са имали много различни кариери.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини