Сгодена ли е Лейди Гага? 10 април, 2024

Сгодена ли е Лейди Гага? Това изглежда е въпросът, който вълнува феновете, след като суперзвездата беше видяна с "огромен диамантен пръстен", докато се разхожда из Западен Холивуд. Снимки, получени от Page Six, изобразяват певицата в изцяло черно облекло, допълнено с черни токчета и елегантно палто. Стилната кройка обаче не беше това, което предизвика вълнение сред феновете по целия свят.

Там, поставен идеално на левия й безименен пръст, имаше огромен диамантен пръстен. Това нямаше да е голяма работа, ако Гага носеше бижуто на който и да е друг пръст. Гага е заедно с гаджето си Майкъл Полански от 2019 г. и феновете смятат, че пръстенът може да има общо с чисто нова глава в отношенията им.

38-годишната хитмейкърка е усмихната на снимките, като пръстенът едва се вижда под ръкава на палтото й. Въпреки че феновете остават в неведение дали пръстенът означава годеж или не, те със сигурност знаят, че албумът е на път! Миналия месец Гага потвърди, че работи върху "LG7" и че се чувства много вдъхновена.

Освен това тя се снима за Joker: Folie à Deux, който трябва да бъде в кината този октомври!

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини