Били Айлиш обяви, че третият ѝ албум е на път 09 април, 2024

След като подсказа за нова музика с мистериозни билбордове по целия свят, Били Айлиш обяви, че третият ѝ албум е на път. Но има обрат - тя няма да издава никакви сингли предварително, така че феновете ще трябва да изчакат, докато дойде албумът.

Айлиш направи съобщение в Instagram, че третият й студиен албум Hit Me Hard and Soft ще излезе на 17 май. Тя също така сподели зашеметяващата обложка, която показва как Айлиш потъва под водата в тъмносините дълбини, докато отворена врата стои точно над ръба на водата.

„нервна съм и развълнувана“, написа тя.

Докато повечето изпълнители започват да рекламират нов албум, като споделят различни сингли, Айлиш разкри, че възприема различен подход, като пише: 

„Без да правя сингли, искам да ви дам всички наведнъж“. 

Според съобщение за пресата, албумът е "разнообразна, но същевременно хомогенна колекция от песни", която е най-добре да се слуша от началото до края, което може би добавя още повече контекст за това защо Айлиш реши да не издава никакви сингли.

Изпълнителката на "Bad Guy" отново си партнира с брат си и сътрудник FINNEAS по дългоочаквания проект, като пише албума заедно с FINNEAS като продуцент.

Hit Me Hard and Soft излиза на 17 май.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини