Ava Max с премиера на новия сингъл „My Oh My“ 08 април, 2024

Ava Max продължава своята успешна 2024 година с премиерата на новия сингъл „My Oh My“. Песента е продуцирана от Inverness (Royal & the Serpent, ONE OK ROCK) и е написана от Ava съвместно с J Bach, Sam Martin и Charles Roberts Nelsen. Парчето излиза заедно с официално музикално видео, режисирано от Hunter Moreno и с хореография от Matt Steffanina

Идеалният химн за началото на нощ в града, „My Oh My“ е най-новото парче от неспирната поредица от денс-поп хитове на Ava Max, включително наскоро издадения хит „Whatever“ на Kygo и Ava Max, който вече е събрал над 115 милиона глобални стриймвания от издаването си през януари, като тази седмица парчето достигна #8 в британската еърплей класация. Обявено от „Billboard“ за „безспорен клубен хит“, парчето, което достигна номер 1 в родината на Kygo – Норвегия, и влезе в топ 10 в няколко държави, включително Белгия, България, Хърватия и Швеция, е придружено от официален музикален видеоклип, който вече е събрал 18 милиона гледания. Освен това Ava и Kygo се обединиха за едно вълнуващо телевизионно изпълнение на живо на „Whatever“ в „Jimmy Kimmel Live“ на ABC!

“My Oh My” е първи сингъл на Ava след миналогодишния втори албум – „Diamonds & Dancefloors“. Албумът, който следва платинено сертифицирания хитов дебют на Ava –  „Heaven & Hell“ от 2020 г., е подчертан от сингли като „Ghost”, „One of Us”, „Cold As Ice”, „Dancing’s Done”, „Weapons“, „Maybe You’re The Problem“ и „Million Dollar Baby“, последният от които е придружен от официално видео, което до момента може да се похвали с над 41 милиона гледания. 

Миналата година Ava също така беше на най-мащабното си световно турне до момента, с разпродадени концерти в Европа и Обединеното кралство, правейки спирки в Обединеното кралство, Белгия, Франция, Холандия, Норвегия, Швейцария, Италия, Португалия, Германия, Испания и Финландия. 

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини