Верни ли са слуховете за проблеми в брака на Джъстин Бийбър и Хейли Бийбър? 05 април, 2024

Съобщава се, че Джъстин Бийбър и Хейли Бийбър са "много, много щастливи" на фона на спекулациите, че бракът им върви към развод. Източник каза пред People, че двойката „се справя наистина добре“ и не позволява на слуховете за възможен труден момент да повлияят на брака им, тъй като знаят истината за връзката си.

„В това с развода няма никаква истина“, каза източникът пред изданието. Те са много, много щастливи.

Певецът се ожени за Хейли през 2018 г., но връзката им многократно е била в очите на обществеността от години, тъй като онлайн спекулациите не стихват. Всъщност 27-годишният модел наскоро трябваше да спре слуховете за брака си, които циркулираха онлайн, включително клюки без доказателства, и ги заклейми като измамни.

Слуховете за брака на Бийбър се засилиха по-рано тази година, след като бащата на Хейли, актьорът Стивън Болдуин, сподели неясно съобщение с молба за молитви за двойката, което в крайна сметка предизвика безпокойство, след като той не предостави никакъв допълнителен контекст, оставяйки много фенове да се чудят "какво се е случило" и дали са добре. Двойката обаче беше забелязана заедно само часове по-късно на вечерна църковна служба.

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини