Peggy Gou официално обявява премиерата на първия си студиен проект “I Hear You” 04 април, 2024

Един от дългоочакваните дебютни албуми през тази година е на изпълнителката, продуцент и диджей Peggy Gou. Днес тя официално обявява премиерата на първия си студиен проект “I Hear You”, който ще бъде издаден на 7 юни 2024 г. Албумът с десет песни е кулминацията на дългогодишната работа на родената в Корея звезда, която е уважавана както като ъндърграунд икона, така и като глобална сензация. Включвайки оглавилия класациите през 2023 г. хит "(It Goes Like) Nanana" и колаборацията ѝ с Lenny Kravitz "I Believe in Love Again", LP-то показва как Gou смело заявява таланта си през призмата на хаус музиката. Говорейки за “I Hear You”, Peggy казва:

"I Hear You е нещо повече от дебютен албум. Той въплъщава безбройните часове на отдаденост в пътуването ми към създаването на нещо непреходно и е свидетелство за силата на това да слушаме себе си и един друг."

Peggy пуска новия сингъл "1+1=11", създаден за големи фестивали. Премиерата на видеото бе направена на организирано от Gou парти в Берлин, с участието на лично подбран от нея диджейски състав.

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини