Lizzo уточни дали се отказва от музиката 04 април, 2024

Феновете се загрижиха, след като Lizzo публикува съобщение в социалните медии, в което звучеше, като че иска да спре с музиката. Според Variety изпълнителката и носителка на ГРАМИ, все още няма планове да сложи край на музикалната си кариера. Тя публикува видео в Instagram няколко дни след първото споделено съобщение, което хвърля светлина върху това, което всъщност е имала предвид, когато е казала „отказвам се“.

В първоначалното съобщение известната певица предаде, че „се уморява да търпи това да бъда влачена за всичко в интернет.“ Всичко, което тя наистина иска да направи, е „да прави музика и да прави хората щастливи и да помага на света да бъде малко по-добър. Но започвам да чувствам, че светът не ме иска в него.“

Тя продължи:

„Постоянно се противопоставям на лъжите, които се говорят за мен заради влияние и възгледи. Да бъда обект на шега всеки път заради начина, по който изглеждам...“ Изтъкнатата „По дяволите“ отиде в социалните медии, за да обясни какво точно има предвид в горното съобщение, уверявайки феновете, че няма да напусне скоро.

Ето какво казва тя в новото видео: „Трябва да изясня, какво има предвид, когато казвам „Отказвам се“. Имам предвид, че спрях да обръщам внимание на негативната енергия. Това, от което няма да се откажа, е радостта от живота ми, която е да правя музика и да общувам с хората. И знам, че не съм сама."

Радио Витоша - Следвай музиката! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини