Децата на Шакира не харесват филма Барби 02 април, 2024

Шакира сподели мислите си относно филма "Барби" по врема на интервю за Allure, след като беше попитана дали е гледала филма. Тя обясни, че синовте ѝникак не харесват филма, защото лишавал мъжете от тяхната идентичност.

"Синовете ми изобщо не харесват филма. Смятат, че лишава мъжете от тяхната идентичност", каза Шакира. "И аз съм съгласна до известна степен. Отглеждам две момчета. Искам да бъдат силни, докато в същото време уважават жените. Харесва ми, когато поп културата овластява жените без да ограбва мъжете от тяхната възможност да бъдат мъже, но в същото време да защитават и осигуряват. Жените и мъжете се допълваме взаимно и това не трябва да се губи."

Шакира издаде новия си албум „Las Mujeres Ya No Lloran“ миналия месец. Колумбийската певица отпразнува издаването на 12-ия си албум, като изнесе безплатно шоу пред огромна публика от около 40 000 фенове на Таймс Скуеър в Ню Йорк миналата седмица.

Шакира беше коронясана и като най-търсеният музикант за 2023 г. според Google 2023 Year In Search, след като през януари издаде колаборацията си с продуцента Bizarrap.

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини