Ребел Уилсън говори открито за сложните си отношения с храната 02 април, 2024

Ребел Уилсън разказа за това как е свалила 36 килограма и „сложните“ ѝ отношения с храната, както и за краткия си опит с Ozempic. В предстоящите си мемоари Rebel Rising, звездата от Pitch Perfect сподели  поглед върху проблемното си детство, включително предполагаемото насилие, което е преживяла от покойния си баща, който почина през 2013 г. Уилсън, която е родена с името Мелани, твърди, че баща й я е шамаросвал през лицето, когато е била дете, а веднъж я е заплашил: „Ще те удуша, ако кажеш още нещо, Мелани. .. ще те удуша."

Говорейки пред The Sunday Times, Уилсън каза, че моментите на страх и безпокойство, които е преживяла, са я тласнали към храната като начин да се справи, което тя признава, че е просто начин да избегне предаването на чувствата си "правилно".

„В онези моменти, когато бях притеснена или уплашена, се обърнах към храната. Мисля, че защото видях майка ми да го прави. Всеки има механизъм за справяне – яденето е моят“, каза тя и добави: „Не подхождах към емоциите правилно."

Уилсън се впусна в оздравителен режим през 2020 г., въпреки че „по принцип никой освен майка ми не искаше да отслабна“. Промените в диетата и упражненията в крайна сметка я доведоха до сваляне на 36 килограма, въпреки че тя призна, че е употребявала за кратко Ozempic, лекарство, използвано за диабет, което се превърна в срамна, но популярна тенденция в Холивуд.

Актрисата каза, че се чувства комфортно с теглото, което има в момента, като го нарече „все още солидно“ и се надява, че по-младите поколения могат да имат по-здравословна перспектива, когато става въпрос за собственото им тяло.

Мемоарите Rebel Rising излизат в щатите днес (2 април).

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини