Дженифър Лопес търси "къщата на мечтите си" 01 април, 2024

Дженифър Лопес търси "къщата на мечтите си", заедно със съпруга си Бен Афлек. Изпълнителката беше забелязана да търси къща в Ню Йорк през уикенда. Това се случва само година, след като купи имот в Pacific Palisades в Лос Анджелис.

Този уикенд двамата бяха заснети да обикалят, влизайки и излизайки от няколко къщи. Певицата, чийто последен албум "This Is Me… Now" не постигна желания успех, се появи усмихната, облечена в черно палто и дънки. Снимки показаха, че Лопес разглежда къщи в Ню Йорк на 30 март, преди да седне на закуска в Сохо.

Ексклузивно анализирайки снимките за "Mirror", експертът по езика на тялото Джуди Джеймс каза, че изглежда Дженифър вече е намерила дома на мечтите си, но решението ѝ може да не се харесва на съпруга ѝ, който изглеждал потиснат по време на дългите разходки на двойката из кварталите.

СНИМКИ ОТ MIRROR ТУК

През март миналата година двойката се премести в имение на западния бряг на САЩ. Огромна къща с шест спални и десет бани. На известната двойка им отне не по-малко от две години, за да намерят своя калифорнийски дом. 

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини