Последният албум в кариерата на латино иконата Енрике Иглесиас – “Final (Vol.2)” e вече на пазара 29 март, 2024

Последният албум в кариерата на латино иконата Енрике Иглесиас – “Final (Vol.2)” e вече на пазара. Испанецът се завръща с проект, който феновете му чакаха повече от 3 години. Албумът е своеобразно продължение на появилия се през 2021 г. “FINAL (Vol. 1)”, който достигна над 3 милиарда стрийма и е сертифициран 6 пъти като платинен в САЩ. В класациите на Billboard колекцията на Енрике Иглесиас успешно се задържа в чартовете за латино албуми в продължение на 10 седмици.  Тези постижения затвърдиха артиста като световна латино поп икона и правят очакванията към новия проект на Енрике Иглесиас още по-големи. 

Final (Vol.2) е 12-и студиен албум на Енрике Иглесиас. Колекцията е по-разнообразна от предишните проекти на звездата в жанрово отношение. В него се преплитат поп, кумбия, бачата и елементи на кънтри. Албумът включва 10 песни. 

Енрике Иглесиас е най-изявеният латиноамерикански изпълнител в историята на музиката, като има 154 #1 сингъла в класациите на Billboard и 27 #1 сингъла в класацията Hot Latin Songs на Billboard. В момента той държи рекорда за най-много #1 сингли в историята на чарта. 

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини