Imagine Dragons продължават да държат на нокти феновете си 28 март, 2024

Imagine Dragons прекараха миналия месец в подклаждане на слухове за нещо голямо. На 27 март те отключиха ново парче от пъзела. Групата сподели нов тийзър за сингъла, вероятно озаглавен "Eyes Closed", който показва Дан Рейнолдс, стоящ на сцената, чакайки завесата да се вдигне. Когато това става, той влиза в ярка светлина. Клипът е озвучен от нова музика, след което завършва с поканата към феновете да посетят сайта на Imagine Dragons: enter.imaginedragonsmusic.com

Миналата седмица сайтът беше статична страница с пясъчен часовник и подкана за използване на имейл адрес и държава, но сега ви отвежда до нещо, което изглежда като вътрешността на дървен храм с четири врати, три от които са затворени . При влизане през отворената врата се задават пет въпроса за Imagine Dragons: Кой е любимият ви албум? Любима колаборация? Видео? Текст? Сътрудничество за филмова и телевизионна песен? Имате три възможности за избор и накрая се определя "отбор". Започва игра със запаметяване, която включва карти с различни символи. Играта дава точки на вашия отбор.

Ясно е, че Imagine Dragons дразнят нова музика, но какво друго се опитва да не каже този загадъчен сайт? Само времето ще покаже. След това вижте последния им тийзър пост в Instagram на Imagine Dragons.

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини