Брадли Купър и Джиджи Хадид бяха забелязани да се държат за ръце 26 март, 2024

Брадли Купър и Джиджи Хадид бяха забелязани с еднакви тоалети и да се държат за ръце по време на среща в Ню Йорк. Според Entertainment Tonight слуховете започнали да се въртят около двойката, която все още не е потвърдила публично връзката си, през октомври 2023 г., само няколко месеца след като моделът беше забелязан с Леонардо ди Каприо.

Снимки, показани в Entertainment Tonight, показват Купър и Хадид, които се държат за ръце в еднакви кожени якета, докато Купър отговаря на телефонно обаждане след шоу на Бродуей.

От 2023 г. Купър и Хадид са забелязвани да са в близост на партита и по време на вечерни срещи. Само миналия месец неназован източник каза на Entertainment Tonight, че връзката на двойката е много „сериозна“ и че всички около тях „виждат естествената им връзка“.

„Те вече са говорили за бъдещето си заедно и следващите стъпки. Те са страхотни в общуването помежду си по открит и честен начин.“ Източникът разкри, че 49-годишният актьор и 28-годишният модел са "влюбени", но имат "здрави" връзки с бившите си.

Купър се раздели с Ирина Шейк, с която има 7-годишна дъщеря, през 2019 г. след четири години заедно. Джиджи също има дете със Зейн Малик. Двамата се разделиха през 2021 г.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини