София посреща кралете на Tomorrowland Dimitri Vegas & Like Mike 22 март, 2024

Властелините на най-големия фестивал за електронна музика Tomorrowland и двукратни номер 1 диджеи в света Dimitri Vegas & Like Mike застават зад пулта на 29 юни 2024 на Арена София, Столичен Колодрум. Smash The House сетът на белгийските диджеи е част от серията концерти на Fest Team Sofia Solid. 

Dimitri Vegas & Like Mike два пъти печелят най-престижната награда в света на електронната музика в класацията на Top 100 DJ Magazine – през 2015 и 2019 година и неизменно са в нейния Топ 5. Белгийските братя с гръцки произход, които си печелят прозвището „кралете на Tomorrowland”, са резиденти на Ushuaia Ibiza – един от най-популярните клубове в света и са едни от най-любимите съвременни EDM диджеи и на българската публика. Братята сега владеят световната сцена с безбройни хедлайнерски изпълнения за фестивали като EDC Las Vegas, EXIT festival, Parookaville, UNTOLD, Sensation и Creamfields.

С повече от 13 милиона харесвания във Facebook, над 2,9 милиона последователи в X, 4,2 милиона фенове в Instagram, както и над 1,1 милиарда гледания в YouTube и 12,9 милиона месечни слушатели в Spotify, феноменът Dimitri Vegas & Like Mike е история, която продължава да се развива.

Организатор е festteam.bg, а радио Витоша е медиен партньор.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини