Вижте защо Дуа Липа харесва толкова много Кейти Пери 21 март, 2024

Дуа Липа разсъждава върху приятелството си с Кейти Пери, наричайки това, което ги свързва "пълно завъртане на колелото", след като сподели незабравим момент с Пери, когато посетила неин концерт, още като била тийнейджърка. Пери по-рано разкри, че е фен на Дуа Липа и си спомни как си е помислила, след като е видяла едно от нейните шоута през 2018 г. в Hollywood Palladium в Лос Анджелис, че "ще бъде следващата голяма поп звезда".

В скорошно интервю за Rolling Stone, Дуа я нарече невероятна и сподели история за това защо моментът с присъствието на нейн концерт, е толкова специален.

„Това беше момент пълно завъртане на колелото, когато тя дойде да види шоуто ми в Palladium, защото когато бях на 15 години, отидох да я видя в Hammersmith Apollo в Лондон“, каза тя.

По време на шоуто имало сегмент, в който Пери довела фенове на сцената, за да танцуват заедно с „I Wanna Dance with Somebody“ на Уитни Хюстън, а Дуа била един от късметлиите, които намерили място на сцената.

„Това беше нейното турне California Dreams и тя извика фенове на сцената, а аз скочих и танцувах“, каза тя. „Има една моя неудобна снимка онлайн, но аз я обичам.“

Дуа наскоро обяви, че третият й студиен албум, озаглавен Radical Optimism, излиза на 3 май.

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини