Cardi B не е трябвало да бъде убеждавана дълго от Шакира за общата им песен 21 март, 2024

Cardi B не е трябвало да бъде убеждавана дълго от Шакира за общата им песен. Рапърката гостува на американски подкастъри и там тя подчерта, че изпитва огромно уважениве към Шакира, която наскоро я покани за песен в предстоящия й албум Las Mujeres Ya No Lloran. Cardi B си спомни как възможността да си сътрудничат с легендарната певица се е случила случайно след срещата им в Париж за Седмицата на модата.

„Винаги съм искала да направя запис с Шакира,“ призна тя. „И изведнъж птиченцето кацна. Сега вече имам запис с нея, който излиза тези дни. Казах: „Леле, ще направя всичко, каквото кажеш. Ще отлетя до Колумбия веднага. Видях я в Париж и говорих с нея“, обясни Барди. "Казах "сестра ми участваше в шоу за таланти, когато беше в първи клас и спечели с твоята песен! Просто те обичам толкова много, сякаш си част от живота ми.“ И тогава нейният екип се свърза с мен."

Друг изпълнител, с когото Cardi B иска да работи, е Риана. Досега тя не й е предложила нищо, защото не прави музика като Рири. Двете никога досега не са се засичали в студиото. Карди обаче каза, че ще бъде готова за деня, когато най-накрая има запис, който Риана ще хареса.

Сътрудничеството на Cardi B и Шакира “⁠⁠Puntería” излиза на 22 март заедно с новия албум.

Радио Витоша - Следвай музиката!  

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини