Бионсе подсказа за изненадващи сътрудничества по нейния дългоочакван албум 20 март, 2024

Бионсе подсказа за изненадващи сътрудничества по нейния дългоочакван албум с кънтри тематика в дните преди издаването му. Глобалната мегазвезда обаче отбеляза, че act ii COWBOY CARTER „не е кънтри албум. Това е „албум на Бионсе“.

Тя сподели изявление за скорошния дебютен проект в публикация в Instagram. Снимката я показва седнала върху галопиращ кон, сложила каубойска шапка и държейки американско знаме, докато отбелязва 10-дневното обратно броене до пускането на act ii COWBOY CARTER. Бионсе благодари за подкрепата за първите два сингъла, които издаде – „Texas Hold 'Em” и „16 Carriages”.

„Надявам се, че след години споменаването на расата на артиста, свързано с издаването на жанрове музика, ще бъде без значение. Критиките, с които се сблъсках, когато за първи път навлязох в този жанр, ме принудиха да надскоча ограниченията, които ми бяха поставени“.

Бионсе намекна за „няколко изненади“ в COWBOY CARTER, включително сътрудничество с „някои брилянтни артисти, които дълбоко уважавам. Надявам се, че можете да чуете сърцето и душата ми и цялата любов и страст, които излях във всеки детайл и всеки звук“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

COWBOY CARTER трябва да излезе на 29 март.

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини