Tones And I споделя новия сингъл “I Get High” 13 март, 2024

Tones And I споделя новия сингъл “I Get High”. Написан от Tones And I и копродуциран с Randy Belculfine, “I Get High” е втория сингъл от дългоочаквания нов албум, който се очаква да излезе по-късно тази година.

Разработвайки текста на новото парче, Tones And I споделя:

„„I Get High“ е за носталгията от израстването с приятелите. Да се насладим на нашата младост, да поглеждаме назад и да си спомняме за хората, които са били и са в живота ни, които ни карат да се чувстваме живи. Има магия в тази песен.”

„I Get High“ следва скорошния сингъл на Tones And I „Dreaming“, с който тя е съавтор с Sam Nelson of X Ambassadors и е копродуцент заедно с Nelson и Randy Belculfinne. “Dreaming” е достъпен на всички  стрийминг платформи и е придружен от официално музикално видео, режисирано от Tones And I, Nick Kozakis и Liam Kelly . Tones And I също споделя специална акустична версия на „Dreaming“ и официален музикален видеоклип, заснемащ зашеметяващо изпълнение на живо на песента.

Освен това, Tones And I наскоро влезе в историята, след като мега хитът „Dance Monkey“ на австралийската изпълнителка надмина 3 милиарда стриймвания в Spotify. С това постижение Tones And I стана първата и единствена изпълнителка, постигнала подобен стрийминг успех, и един от осемте изпълнители, които някога са надхвърлили 3 милиарда стриймвания с една песен в Spotify.

Tones And I в момента е съпорт на P!NK на нейното „Australia Stadium Tour 2024“. Турнето ще продължи до края на месеца, завършвайки с две вечери в „Country Bank Stadium“ в Таунсвил на 22-23 март. След това тя заминава за Азия за поредица от дати през май. 

Tones And I приключи 2023 г. по забележителен начин със завладяващия химн „The Greatest“, който беше издаден в подкрепа на женския футболен отбор на Австралия, на Световното първенство по футбол за жени.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини