Бионсе потвърди заглавието на предстоящия си албум 13 март, 2024

Кънтри ерата на Бионсе е потвърдена, след като носителката на Грами разкри заглавието на Act II. Тя обяви, че заглавието на следващия й албум ще бъде Act II: Cowboy Carter. Тя сподели официалната обложка на албума в Instagram, която включва седло със заглавието на албума, изписано върху червен, бял и син пояс. Публикацията също включва връзка за предварителна поръчка на предстоящия й албум. Феновете могат да поръчат предварително ограничено издание на бокссетове и винили, които имат алтернативни обложки.

Следващото действие от трилогията на Бионсе ще включва нова кънтри музика. Тя за първи път обяви плановете си за албума в реклама на Verizon по време на Super Bowl. Веднага след излъчването на рекламата тя пусна двата си кънтри сингъла "Texas Hold 'Em" и "16 Carriages". Оттогава Бионсе доминира в кънтри класациите за първи път в дългата си кариера и влезе в историята като първата чернокожа жена, постигнала това постижение.

Cowboy Carter ще пристигне близо две години след като издаде своя LP Renaissance, включващ водещия сингъл "Break My Soul". Последва мащабно световно турне, което спечели 579 милиона долара, според Live Nation. 

Cowboy Carter пристига на 29 март.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини