Екстравагантната изпълнителка KOVACS, SELAH SUE и BULGARIAN CARTRADER се присъединяват към SOFIA LIVE FESTIVAL 2024 12 март, 2024

Нидерландската култова изпълнителка SHARON KOVACS, която пристига за първи път в България, очарователната белгийка с прочувствен глас SELAH SUE и невероятният BULGARIAN CARTRADER са поредните горещи имена от световната музикална сцена, които ще имаме удоволствието да видим на живо, в рамките на тазгодишното издание на SOFIA LIVE FESTIVAL

Афишът с имена расте и тези на SHARON KOVACS, SELAH SUE и BULGARIAN CARTRADER, се нареждат до вече обявените ATMOSPHERE, DJ SHADOW, DUB FX, Жлъч/Григовор/Гена и Heptagram. Това накратко означава, че на 21-ви, 22-ри и 23-ти юни 2024 г. на Арена София в Борисовата градина ще има чудесно музикално разнообразие - реге, хип-хоп, поп, соул, дъб-степ и още много други, за които тепърва ще научаваме.  

SHARON KOVACS започва да прави музика още от ранна възраст, вдъхновена от певици като Betty Davis, Etta James и Tina Turner. През 2014 г. тя издава първото си ЕР "My Love" и успехът ѝ не закъснява. Със синглите „My Love“ и „Diggin“, а и дебютният й албум "Shades Of Black" влиза в класациите на 36 държави, достигайки до Топ 10 в Германия и стигайки до първото място в родината й Нидерландия. 

KOVACS също така печели престижната награда EBBA и участва във фестивали като Glastonbury и Sziget. Понякога оприличават гласа ѝ на този на Grace Jones или Macy Gray, към което тя никога не се е стремяла, но искрено я ласкае. 

SELAH SUE е завладяващ артист получил международно признание. Известна със своя прочувствен глас и подход към музиката, който пренебрегва всякакви жанрови граници. Музикалното пътуване на SELAH SUE е белязано със смелото експериментиране на различни стилове, което е видно в албумите "Reason" (2015) и "Persona" (2022). Тя е работила с известни артисти като Patrice, J Cole, Farhot, Childish Gambino, Damso и TOBi, но също така със своя характерен глас и стил има принос и участва в парчета на TOKiMONSTA, Marcus Miller и DJ Fresh vs Diplo.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини