Райън Гослинг изведе на сцената на Оскарите емблематична рок звезда 12 март, 2024

Райън Гослинг се появи в искрящ розов костюм по време на изпълнението си на хита от Барби „I'm Just Ken“. Той и 65 мъже в костюми, включително няколко от неговите колеги във филма, дефилираха на сцената в това, което завинаги ще бъде известно като "най-добрата песен, изпълнявана някога на Оскарите".

Зашеметяващият номер започна със светлините на прожекторите върху Гослинг, седнал в публиката до Марго Роби и режисьорката Грета Геруиг припявайки началните реплики на сингъла. Само след няколко секунди на сцената, Гослинг беше вдигнат във въздуха от танцьори, докато публиката гледаше със страхопочитание. Точно когато хората си помислиха, че изпълнението не може да стане по-зрелищно, китаристът на Guns N' Roses Slash се появи на сцената, за да даде своето звучене на песента. Освен незабравима хореография, ненадмината енергия, изненадващи появи на рок звезди и ослепително розово облекло, представлението включваше и набор от гигантски картонени глави на Барби.

Гослинг получи номинации за най-добра оригинална песен и най-добър актьор в поддържаща роля като част от тазгодишното награждаване. Колегата от Барби Америка Ферера (която изигра Глория във филма) също беше номинирана за най-добра актриса в поддържаща роля тази година. И двамата обаче не бяха удостоени с награди.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини