Райън Гослинг ще пее на Оскарите 10 март, 2024

Пригответе се да станете свидетели на голяма доза Кен-енергия тази нощ на Оскарите. След месеци на спекулации, наскоро беше обявено, че Райън Гослинг ще излезе на сцената като Кен на 96-те годишни награди на Академията. Според Deadline, забележителната Барби има огромни планове за дългоочакваното си изпълнение „I'm Just Ken“, което (буквално) ще превземе сцената в неделя, 10 март.

Изпълнителният продуцент на Оскар Радж Капур разкри, че Кен ще бъде придружен от 65 танцьори, допринасяйки за „една от най-добрите песни, изпълнявана някога на Оскарите“. Продуцентите все още не са потвърдили или отхвърлили възможността за рекорден потенциал на изпълнението.

„Ще бъде много голямо представление. Ще видите това. В репетиция е. Бях там вчера и е много забавно, но да, мисля, че ставаме големи. Ще кажа това. Ставаме големи."

Освен че "I'm Just Ken" беше номиниран за най-добра оригинална песен, Гослинг беше номиниран и за най-добра поддържаща роля за Кен във "Барби" на Грета Геруиг. Гослинг и колежката му Америка Ферера (която играе Глория във филма) бяха единствените от екипа на "Барби", номинирани за Оскар тази година.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини