Гаджето на Селена Гомес я глези с готварски умения 07 март, 2024

Продуцентът Бени Бланко, който е на път да издаде готварска книга, озаглавена "Open Wide: A Cookbook for Friends", разкри колко много обича да готви за приятелката си Селена Гомес.

„Тя е голям фен на пържолите. Така че готвя всичко, което съдържа пържола“, каза Бени пред TalkShopLive. "Или... тя обича супа. И така, тя снимаше шоу вчера, така че направих малко супа и ѝ я занесох."
Той добави: „Винаги иска тези малки, идеални пържени картофи от книгата. Обича и пастата. Винаги готвим заедно, тя е толкова добра готвачка. Толкова се забавляваме да готвим заедно. Всичко, което правим е да ядем."

Селена участва в готварската поредица Selena + Chef, където във всеки епизод представя различен професионален готвач. Заснет в нейния дом, предаването дава готварски съвети. 35-годишният Бени и 31-годишната Селена потвърдиха връзката си през декември. На Свети Валентин Бени се обърна към TikTok, за да разкрие, че е поръчал любимите кисели краставички на Селена от Тексас да бъдат доставени в Калифорния и документира, че ги е изпържил за нея.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини