Raye безапелационна на наградите BRIT 05 март, 2024

Рекордните 6 награди BRIT спечели Raye на церемонията в Лондон. Звездата взе призовете в категориите „Изпълнител на годината“, „Автор на годината“, „Албум на годината“, „Най-успешен дебют“,  „Песен на годината“ за парчето „Escapism” и „Най-добро R&B изпълнение“. Без съмнение това беше нощта на Raye, която влезе в историята на наградите BRIT, като взе 6 награди от общо 7 номинации. Така тя счупи рекорда на Blur, Adele и Harry Styles за четири победи на една церемония.

Raye, очевидно развълнувана от победите си, взе баба си Агата със себе си на сцената, когато получаваше шестата си награда за „Албум на годината“.

"Всичко, за което някога съм мечтала е да бъда артист, а сега вече артист с награда за албум на годината. Благодаря ви толкова много“, сподели звездата в препълнената зала.

Raye изпрати една от най-успешните си години в професионален план. В началото на февруари 2023 г. тя издаде дебютния си албум “My 21st Century Blues”. Години наред младата певица се бори да пробие в индустрията.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини