Бен Афлек не искал връзката му с Дженифър Лопес да е в социалните мрежи 28 Февруари, 2024

Бен Афлек помолил Дженифър Лопес да държат връзката си далеч от социалните мрежи, след като двамата се събраха отново. 

Актьорът и режисьор няма акаунти в социалните медии и се притеснявал от възможността латинодивата да споделя техни снимки от времето им заедно с нейните 253 милиона последователи в Instagram, когато двамата подновиха връзката си през 2021 г. 

"Когато се събрахме казах, "Едно от нещата, които не искам е връзка в социалните мрежи", спомня си Афлек в документалния филм "The Greatest Love Story Never Told". "След това осъзнах, че не е честно да искам такова нещо. Това е като да се жениш за капитан на кораб, но да кажеш "Не обичам водата". Ние сме просто двама души с много различен подход към нещата, които се опитват да се научат да правят компромиси".

Дженифър наистина е много активна в социалните мрежи, но рядко споделя снимки от личния им живот като съпрузи. 

В документалния филм, който е поредният проект на Лопес, създаден във връзка с новия ѝ албум "This Is Me...Now", певицата и актриса разкрива, че през 2003 г. с Афлек се разделили три дни преди сватбата, защото "се сринали под натиска", а той обвинявал за раздялата "агресивното вмешателство на медиите в личния им живот". 

Сега Дженифър признава: 

"През всички тези години ми беше много трудно, защото не просто бях загубила любовта на живота си, но имах чувството, че съм загубила и най-добрия си приятел. И толкова много години не можех да говоря за това, точно това беше най-трудната част". 

След като двамата се събраха през 2021 г., Бен направил специален подарък на Jennifer за Коледа - книга, озаглавена "The Greatest Love Story Never Told", в която били всички писма и имейли, които двамата са си разменяли. 

Документалният филм, кръстен именно на тази книга, излезе днес. 

Двамата най-после стигнаха до сватба през юли 2022 г.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини