Вижте в каква конспиративна теория вярва Уил Феръл 28 Февруари, 2024

Теориите на конспирацията могат да варират от глупави до странни, но някои могат да имат по-голяма тежест и да са по-правдоподобни от други. Дори хора като Уил Феръл могат да бъдат склонни да повярват в някаква безумна история. Актьорът се появи в епизод на американски подкаст, който „се гмурка дълбоко в теориите за конспирацията“, и разкри къде стои той по отношение на определени конспирации.

„Не знам дали съм толкова конспиративен, но има моменти, в които си казвам „Хм, изглежда, че това може да стане по този начин.“ каза той, преди да сподели един теорията, свързана със спорта, която е "донякъде проверена".

Теорията включва известен бейзболен играч, рекордна серия, предполагаема афера и холивудска звезда. Феръл обясни как смята, че бившият забележителен играч на Балтимор Ориолс Кал Рипкен младши, който през 1995 г. счупи рекорда на Лу Гериг за последователни изиграни мачове, е помогнал на неговата серия, след като получи неочаквана контузия.

„Имаше акцент в неговата серия, когато мач беше прекратен поради спиране на електричеството на бейзболния стадион в Балтимор“, каза той. "И те трябваше да прекратят играта."

Твърди се обаче, че в историята има нещо повече от обикновена електрическа повреда.

„И историята е, че Кал Рипкен се прибра вкъщи и намира жена си да му изневерява с Кевин Костнър“, каза Феръл, добавяйки, че актьорът е участвал в множество бейзболни филми. „Те се спречкали, при което той си наранил ръката и казал: „Не мога да играя тази вечер“. Твърди се, че електрическата повреда е била инсценирана, за да има време Кал да се възстанови от контузията. 

Феръл допълни шеговито, че е срещнал Костнър няколко пъти по време на сезона на наградите и забравил да попита дали историята е вярна, въпреки че призна, че това би било "странен" начин за започване на разговор.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини