Вижте упражненията на Дженифър Анистън, които я правят ослепителна 27 Февруари, 2024

Дженифър Анистън наскоро сподели своята „тренировка рано сутрин“, съставена само от три упражнения, която я поддържа във форма и здрава. 55-годишната актриса се появи в Instagram, за да вдъхнови фенове и последователи с клип за нейната тренировка. 

Въпросните три упражнения се изпълняват в партньорство с конкретно тренировъчно оборудване с ниско въздействие. Актрисата започва тренировката си с имитация на планинско катерене. Тя се плъзга напред-назад с подложки на краката си, за да намали съпротивлението и да увеличи скоростта. Второто движение изглежда като клек с един крак, като единият крак е повдигнат във въздуха успоредно на пода. Това упражнение се прави на повдигната дъска с тежести за глезена. Последното упражнение, завършващо веригата от три движения, в която Анистън отделя време за почивка и възстановяване с няколко разтягания на бедрата, са лицеви опори!

Анистън беше ослепителна на тазгодишните награди SAG в зашеметяваща сребриста рокля, доказвайки, че тези три упражнения може да са билетът към по-здравословен начин на живот!

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини