Красота и блясък на 30-ите годишни награди на Гилдията на актьорите в САЩ 26 Февруари, 2024

Знаменитости показаха смели решения на червения килим по пътя си към 30-ите годишни награди на Гилдията на актьорите, където множество хора бяха отличени за техния незабравим принос към телевизията и киното. Червеният килим (повече сребрист, отколкото червен) въведе някои от най-известните холивудски звезди в Expo Hall, но не и преди всеки да спре, за да даде на феновете ексклузивен поглед към техните награди.

Неповторимата Селена Гомес зашемети с бяла, прилепнала рокля, подчертаваща красивата й фигура и  елегантното деколте. Звездата носеше висящи диамантени обеци. Феновете не успяха да видят цялата визия, защото дължината на роклята й покриваше обувките.

Марго Роби излезе на килима в разкошна рокля с розов акцент, което можеше да се очаква от удивителната "Барби". Красивата усмивка на Роби озари залата, докато тя се разхождаше по килима, привличайки вниманието на всички, които я заобикаляха с красива черна мини рокля (с токчета в тон) с голяма розова панделка, вързана отстрани. Тя също направи спря, за да позира със съпруга си Том Акърли за няколко очарователни снимки.

Ан Хатауей (която изглежда не остарява) излезе на червения килим в дръзка синя рокля, която накара посетителите да се влюбят! Хатауей позира за няколко снимки, докато влизаше в залата, изглеждайки изключително доволна, че присъства. Визията беше допълнена с голям син и сребрист колан и сребърни обувки в допълнение към ослепителна диамантена огърлица.

Снимки ТУК

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини