Ема Стоун се съобрази с гнева на феновете на Тейлър Суифт 25 Февруари, 2024

Ема Стоун явно си е взела поука след като се пошегува с приятелката си Тейлър Суифт и това не се прие добре от фенове на певицата. В ново интервю за Variety Стоун се обърна към реакцията, която получи, след като шеговито нарече Суифт „задник“ зад кулисите на Златните глобуси през януари, след като прие наградата за най-добра филмова актриса в комедия или мюзикъл за нейното превъплъщение на Бела Бакстър в Poor Things.

Докато Суифт аплодираше дългогодишната си приятелка, Стоун се пошегува с репортерите: „Познавам я от почти 20 години. Бях много щастлива, че беше там и тя също беше номинирана тази вечер, което беше прекрасно. И да, какъв задник."

Въпреки че двете са приятелки от години, някои фенове на Суифт не приеха изразните средства на Стоун. И очевидно Стоун е бил наясно с този гняв и ще го има предвид в бъдеще.

„Определено няма да си направя подобна шега отново... защото видях заглавия, които наистина го извадиха от контекста“, каза тя пред Variety.

Що се отнася до самата Суифт, тя се завръща към турнето си Eras Tour, което отива в Австралия, където ще изнесе редица концерти в Сидни.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини