Ариана Гранде и Марая Кери с ремикс на последния сингъл "yes, and?" 15 Февруари, 2024

Ариана Гранде разкри в Instagram, че легендарната Марая Кери ще участва в ремикс на последния сингъл, "yes, and?" Ариана е също толкова развълнувана, колкото и нейните фенове.

„Не мога да повярвам на думите, които пиша...“, написа тя до снимка на себе си и Марая. "yes, and?" Ремикс с единствената кралица на моето сърце и вдъхновение за цял живот @mariahcarey излиза този петък !!!!!!!!!!!“

„Благодаря ви от все сърце за тази сбъдната мечта и за това, че поръси своя блясък и магия върху песента ми @mariahcarey“, продължи тя. "Това означава повече за мен, отколкото бих могла да изразя и нямам търпение всички да чуят това! Обичам те завинаги!!!!!!!"

Новината идва малко след като Ариана разкри, че няма да издаде друг сингъл преди новият й албум Eternal Sunshine да излезе на 8 март. „Исках да кажа... колкото и да е трудно да устоя на желанието да споделя друга песен възможно най-скоро, наистина бих се радвала този път да се насладите на албума в неговата цялост“, обясни тя. „Разбира се, ще има още сингли от този проект, след като излезе".

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини