Комарджията Дрейк този път спечели от Супербол 13 Февруари, 2024

Изглежда "проклятието на Дрейк" в света на спорта официално приключи. След победата на Канзас Сити Чийфс на Super Bowl в неделя, Drake спечели над 1 милион долара, след като предвиди, че Чийфс ще спечелят мача в продължението. Той за първи път разкри, че е заложил $1,15 милиона за победа на Chiefs по време на продълженията в публикация в Instagram в събота вечер. Той обяви, че „не може да залага срещу @swifties @stake“. След като Чийфс отбелязаха победния си тъчдаун, Drizzy спечели $1,196 милиона и публикува видео веднага след това.

Феновете бяха притеснени, когато той направи залога си поради съобщения за предполагаемото "проклятие на Дрейк". През последните няколко години злощастната поредица от залози на Дрейк стана известна като „проклятието на Дрейк“, което по същество засяга всеки отбор или спортист, който рапърът подкрепя. Миналата година Drake заложи $500 000, че Israel Adesanya ще победи Sean Strickland с нокаут на UFC 293, но Adesanya загуби. След това Дрейк загуби $400 000, след като заложи на Джейк Пол да победи Томи Фюри в боксов мач.

"Проклятието на Дрейк" започна да се разпада миналата година, когато той заложи $700 000 за победата на Чийфс срещу Филаделфия Ийгълс. В днешно време изглежда, че Дрейк има повече късмет.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини