Тейлър Суифт ще подкрепи гаджето си на Супербоул 11 Февруари, 2024

Музикалната суперзвезда Тейлър Суифт се прибра в Съединените щати от Япония и е на път да гледа играта на гаджето си Травис Келси в Супербоул в Лас Вегас.

Певицата е кацнала в Лос Анджелис с частен самолет от Токио, където проведе последния етап от нейното турне Eras. Това сложи край на спекулациите в социалните мрежи относно точното местонахождение на Суифт, чиято връзка със звездата на Канзас Сити Чийфс превзе НФЛ като буря този сезон.

Интернет детективите за проследяване на полети в X, публикуваха редовни актуализации за състоянието на самолета, за който се смята, че превозва Swift, която напусна Токио. Самолетът – наречен „Ерата на футбола“ на уебсайта за проследяване на полети Flightradar24 – в крайна сметка кацна в Лос Анджелис.

Междувременно Грейси Хънт, дъщеря на председателя на Канзас Сити Чийфс Кларк Хънт, едва успя да сдържи вълнението си от предстоящото пристигане на 34-годишната суперзвезда.

„Тя идва! Тя идва! Развълнувани сме“, каза Грейси на събитие на червения килим в Лас Вегас.

Неделният Супербоул започва в 15:30 ч. местно време (01:30 българско тази нощ).

Появата на Суифт в СинСити може да помогне за поставянето на рекорд по телевизионни рейтинги на най-голямото събитие в спортния календар на САЩ.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини