Какво си помисли Селин Дион за „пренебрегването“ от Тейлър Суифт на Грами? 08 Февруари, 2024

Селин Дион изненада феновете на Грами, като се появи, за да връчи последната награда за вечерта. Появата й дойде на фона на битката й с рядко и нелечимо неврологично разстройство, което я накара да се оттегли от концерти.

След като Дион обяви, че Тейлър Суифт е спечелила Грами за албум на годината, феновете бяха възмутени, тъй като Суифт просто взе наградата от легендарната певица. Сега вътрешен човек сподели как се е почувствал Дион за момента.

„Не мисля, че на Селин й пукаше, а и те разговаряха зад кулисите след това. Но Селин беше просто щастлива да бъде там“, каза човек пред Page Six. „Разбира се, правилното нещо би било Тейлър да я почете, както направи Адел преди години“, визирайки Адел, която прегръща Дион и прави жест с ръка на поклонение, когато тя спечели Грами за Песен на годината през 2017 г.

„Тя има добри и лоши дни... това е болезнена болест, но не е смъртна присъда. Тя очевидно е способна да прави неща и искаше да покаже на всички, че се е върнала. Тя изглеждаше фантастично.”

Малко след края на наградите "Грами" снимка, на която Дион и Суифт се прегръщат зад кулисите, спря възмущението на феновете. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини