И Drake се размрънка против наградите Грами 06 Февруари, 2024

Drake сподели негативни мисли за Академията за звукозапис, след като загуби в няколко категории за Грами. Той изрази разочарованието си в Instagram. В публикацията си Drake включи клип от речта си за приемане на Грами през 2019 г. и повтори точките, които каза тогава. Той каза на последователите си, че шоуто за награди се основава на мнение, а не на факти. Носителят на 5 Грами също говори с всички номинирани и поздрави спечелилите, особено в категорията рап.

„Всички вие, невероятни артисти, помнете, че в това шоу фактите не са важни“, пише Drake. „Това е просто мнението на група хора, чиито имена се пазят в тайна. Поздравления за всеки, който спечели нещо за хип-хоп, но това шоу не диктува нещата в нашия свят.“

Последният път, когато Drake спечели Грами, беше миналата година, когато Future взе наградата за най-добро мелодично рап изпълнение с "Wait For U" заедно с Tems. Преди това Дрейк спечели четири други пъти в кариерата си. Той спечели наградите за най-добра рап песен и най-добро рап/изпято изпълнение за „Hotline Bling“ през 2017 г. Той също така спечели най-добър рап албум за Take Care през 2012 г. Когато спечели най-добра рап песен през 2019 г. с „God's Plan“, Drizzy взе възможността да намали стойността на наградата по време на благодарствената си реч.

Drake & 21 Savage бяха номинирани няколко пъти тази година за своя албум Her Loss в категории като най-добро рап изпълнение, най-добра рап песен, най-добро мелодично рап изпълнение и най-добър рап албум. Те загубиха от Killer Mike, който помете категорията с три победи, и Lil Durk, който спечели първата си Грами за най-добро мелодично рап изпълнение.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини