Ludacris си спомни за годините, когато и той печелеше Грами 06 Февруари, 2024

Ludacris има интересна история за взаимодействието си с Джъстин Тимбърлейк на Грами. През уикенда подкастърът Drink Champs пусна пълния епизод. В клип от тричасовия разговор, Ludacris си спомня късмета си на наградите "Грами", когато спечели за най-добър рап албум през 2007 г. с Release Therapy и за най-добра рап песен с "Money Maker".

„Тъй като бях в такава еуфория, след като получих тази награда, отидох зад кулисите и по това време всички артисти бяха разделени със завеси“, обясни Ludacris. „Започнах да крещя „Да! По дяволите, да, успях! Направих го! Спечелих! ... И изведнъж чувам глас от другата страна на завесата „Млъкни, по дяволите! Някои от нас не спечелиха никакви проклети Грами днес!“ Дръпнах тази завеса назад и Джъстин Тимбърлейк беше от другата страна.“

Минути по-късно обаче Тимбърлейк взе наградите за най-добра колаборация на рап/песен благодарение на „My Love“ и най-добър танцов запис за „Sexy Back“. Луда не изглеждаше да се сърди на Тимбърлейк за реакцията му. Всъщност той дори нарече JT "гангста" след това.

Епизодът продължи с разговори за влиянието на Атланта върху музикалната сцена, лични истории, които са променили живота му и предишната му работа с Pharrell Williams и JAY-Z. Той също така обсъди емблематичната си актьорска кариера и дори изясни историята на произхода на това как е получил дългогодишната си роля във франчайза Бързи и яростни.

Гледайте Ludacris да разказва веселата си история за Джъстин Тимбърлейк по-долу.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини