Рекордьорката Тейлър Суифт обяви нов албум съвсем скоро 05 Февруари, 2024

Тейлър Суифт не само спечели няколко награди на 66-ите годишни награди Грами, но и влезе в историята на наградите Грами. Изпълнителката на „Anti-Hero“ счупи рекорд и взе наградата за албум на годината за Midnights за 2022 г., нейната четвърта победа в категорията и тази, която я отличава от всички останали изпълнители. Четвъртата й победа я прави първият изпълнител, печелил Албум на годината четири отделни пъти. Преди това Суифт спечели през 2009 г. за Fearless, през 2015 г. за 1989 г. и през 2020 г. за Folklore. По три победи имат Франк Синатра, Стиви Уондър и Пол Саймън.

След връчването на наградата от Селин Дион, която се появи изненадващо на фона на здравословните си проблеми, Суифт похвали своите приятели и сътрудници, включително Джак Антоноф и Лана Дел Рей, които също изведе на сцената, като същевременно благодари на поддръжниците си, че са й позволили да направи това, което тя обича: да прави музика.

„За мен наградата е работата. Всичко, което искам да направя, е да продължа да мога да правя това, което обичам“, каза тя, докато приемаше наградата. 

Нощта беше голяма за Суифт и поради друга причина. Докато приемаше наградата за най-добър поп вокален албум за Midnights, нейната 13-та награда "Грами" в бляскавата й кариера, тя обяви, че издава чисто нов албум тази година.

Веднага след като направи съобщението на сцената на Грами, официалната й страница в Instagram публикува обложката на The Tortured Poets Department и разкри, че излиза на 19 април. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини