Пуснаха тийзър на Squid Game 02 Февруари, 2024

Netflix се готви за наситената със събития 2024 г.! Стрийминг гигантът сподели първи поглед към новото съдържание, което са планирали за годината и което включва дългоочаквания сезон 2 на хитовото южнокорейско шоу Squid Game. Това стана в 17-секунден тийзър, който показва главния герой на сериала Seong Gi-hun, който върви през терминал на летище и получава напрегнато обаждане. „Ще съжаляваш за решението си“, казва обаждащият се, на което той сериозно отговаря: „Ще те намеря. Без значение какво ще ми коства“.

Изминаха малко повече от две години, откакто Squid Game влезе в Netflix и се превърна в едно от най-големите шоута в света. Оттогава създателят на сериала Hwang Dong-hyuk работи усилено по разработването на този нов сезон. Малко след премиерата на сериала той разкри, че вече работи по следващия сезон. 

„Всичко е в главата ми. Имам основния сюжет, широкия план", каза Hwang пред Асошиейтед прес. "Мисля, че с толкова голям успех като този, почти чувствам, че няма смисъл да създавам втори сезон и също така чувствам, че ще има някои фенове, които се опитват да ме преследват там, където живея и да ми направят нещо, ако не им дам втори сезон.”

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини