Пет съвета как да печелите от футболни залози 18 ноември, 2020

Голям брой футболни анализатори и експерти в този спорт са успешни типстъри в популярните онлайн букмейкъри като българския Efbet. В тази статия ще ви дадем пет начални съвета как да печелите повече от футболни залози.

 

1. Изберете подходящ онлайн букмейкър

За да може да залагате на футбол, вие може да изберете подходящ сайт за спортни залагания, в който има разнообразни футболни залози и високи коефициенти. Един такъв букмейкър е Ефбет. Той е лицензиран от Държавната комисия по хазарта и предлага залози на всякакви спортни събития – най-вече на футбол. В букмейкъра може да намерите всички мачове за залагане и коефициентите са едни от най-високите.

 

2. Може да започнете с по-малки залози

Когато стартирате приключението си в онлайн букмейкърите, вие трябва да може да разберете как работят отделните пазари и опции за залагания, така че не бива да започвате със залагането на големи суми, дори и някой мач да ви се струва много сигурен и коефициентът да е нисък. Рискувате да не сте направили най-правилния залог и да загубите голяма сума пари още в началото.

 

3. Използвайте статистика за футболни мачове

В днешно време има много сайтове за статистика на първенствата и отборите, които може да използвате при залозите на футбол. В тези сайтове вие ще намерите богата информация за съставите на двата отбора, изминалите мачове, представянето им като домакин и гост и т.н. Дори най-вероятно ще пише и за отсъстващи играчи в отборите, което е много важно при залозите на футбол. Статистиката може единствено да е полезна за вас и да направите повече успешни залози благодарение на нея. Вие трябва да работите със статистическите данни и да ги използвате във ваша полза.

 

4. Познавайте футбола в детайли

Друг от нашите съвети за футболни залагания е да познавате спорта в детайли. Трябва да знаете всяка подробност за отбора, на който залагате, както и за техния опонент. Ето някои аспекти, които трябва да имате предвид:

 

  • Каква е моментната им форма в атака и защита
  • Какви са последните им резултати
  • Имат ли късмет в последните мачове
  • Има ли важни отсъстващи играчи

 

Най- малките детайли са най-важни. Те ще могат да ви помогнат да забележите добрите залози от посредствените и в крайна сметка ще ви позволят да печелите повече пари с вашата футболна стратегия за залагане. Според нас това задълбочаване само прави процеса по-приятен. Трябва да гледате колкото се може повече мачове на живо по телевизията и / или по стрийминг услуги. В efbet.com например има опцията Пряко предаване и може да гледате доста футболни мачове на живо.

 

5. Познавайте футболните залози

Вие със сигурност ще сте запознати с най-често срещаните пазари като Краен резултат, но знаехте ли, че можете да залагате на броя отбелязани голове в мача или дори отборът Ви да спечели двете полувремена и т.н. Тези видове футболни пазари обикновено предлагат по-изгодни коефициенти и в крайна сметка по-добра стойност за играча. Ето защо е нужно внимателно да разгледате всички пазари за дадена футболна среща.

 

Ние смятаме, че с тези съвети може да станете по-добър в залозите на футбол

"Радио Витоша" ЕООД не носи отговорност за дейността на сайта, който е информационен относно дейността на сайтовете, организиращи хазартни игри, за съдържанието на сайта, за други сайтове чрез препратките, които съдържа и пр.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини