Dua Lipa анонсира “Training Season”. Вижте кога излиза 29 януари, 2024

Dua Lipa обяви, че новият ѝ сингъл “Training Season” ще излезе на 15 февруари. “Training Season” е вторият сингъл от предстоящия албум на Dua, който ще излезе по-късно тази година. След обявяването, тя пусна и 30-секунден семпъл от новия сингъл. Чуйте аудиото тук.

Говорейки за парчето, Dua споделя: „Бях на поредица от неуспешни срещи. На следващата сутрин пристигнах в студиото при Caroline и Tobias, които ме питаха как е минало всичко. Обявих: „TRAINING SEASON IS OVER“. Така се роди и сингълът“.

Песента идва след като Dua получи три номинации за награда BRIT - „Изпълнител на годината“, „Най-добро поп изпълнение“ и „Песен на годината за „Dance The Night“. С номинациите Duа беше обявена за един от изпълнителите, които ще вземат участие в шоуто по номинациите за тазгодишните награди BRIT. За последно Duа беше на сцената за награждаването през 2021 г., когато изпълни хитове от „Future Nostalgia“ и взе наградата за албум на годината.

Dua наскоро беше обявена за изпълнител на 66-ите годишни награди GRAMMY, които ще се проведат на 4 февруари, където нейната хитова песен „Dance The Night“ от касовата сензация „Barbie“ е номинирана за „Песен на годината и най-добра песен“, написана за Визуална медия.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини