Вижте защо Адел не се беше качвала на метро 20 години 27 януари, 2024

Адел се почувствала като тийнейджърка, когато през декември предприела първото си пътуване с метрото от близо 20 години насам, съобщи Music News. 35-годишната музикална суперзвезда разкри, че наскоро се е возила в лондонското метро за първи път от почти 20 години. По време на неотдавнашния си концерт в Лас Вегас Адел обясни, че не се е возила в метрото от бомбените атентати през 2005 г., при които загинаха 52 души, а над 700 бяха ранени.

"Наистина не съм била в метрото в Англия, не и откакто съм известна. Това е, откакто се случи терористична атака там. Изплаших се, защото имам клаустрофобия", добави тя.

Изпълнителката на Rolling in the Deep, която сега живее в Лос Анджелис, разказа, че е преодоляла страха си, когато се е качила на метрото, за да отиде на Mamma Mia! The Party в O2 Arena през декември.

"Имах среща преди това. Така че трябваше да стигна дотам за около 45 минути, а това е два часа път в задръстване", обясни Адел. "Така че трябваше да се кача на метрото, а срещата ми изискваше да съм с прическа и грим“.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини