Дуа Липа може би тийзна заглавието на следващата си песен 24 януари, 2024

Дали Дуа Липа пусна заглавието на следващата си песен? Феновете са убедени, че поп звездата е сложила заглавието на песента в една от последните си публикации в Instagram. Липа сподели няколко снимки от репетициите си за предстоящите награди Грами.

На една от снимките тя вдига ръката си изпод суичъра си, за да си направи селфи. Преданите фенове увеличиха снимката, за да прочетат думите "Тренировъчен сезон" върху пуловера, което според тях е името на нова песен. Феновете също видяха и надписа върху огледалото на снимката, който частично гласи „Track 2 Houdini“, отнасяйки се до единствения сингъл засега.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Rolling Stone анализира една от песните от предстоящия трети албум на Липа. „Мечтателна песен със средно темпо - като актуализирана версия на „Cool“ на Гуен Стефани. В текста тя прави комплимент за новата връзка на бившия си, наричайки новата му приятелка „наистина красива".

Третият албум на Dua все още не е получил заглавие или официална дата на издаване, но ще бъде пуснат някъде тази година.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини