Lil Nas X дава да надникнем в личния му живот в документален филм 19 януари, 2024

Lil Nas X дава да надникнем в личния му живот в документален филм за предстоящото си турне. Тази седмица рапърът сподели първия трейлър за Long Live Montero и въпреки че във филма ще бъдат показани кадри от неговото турне през 2022 г. „Long Live Montero“, по-голямата част от трейлъра подчертава личния живот на Lil Nas X.

„Когато бях дете, моята сексуалност беше като слона в стаята“, казва той в трейлъра, докато на екрана се появяват негови детски снимки. „Започнах да получавам пристъпи на тревожност“.

След това трейлърът показва видеоклип на рапъра, преди да стане известен, който обявява новата си песен "Old Town Road". 

„Long Live Montero“ също засяга връзката му със семейството. След като сподели, че не може да бъде "100%" себе си около членовете на семейството, той добави, че иска да предизвика близките си да виждат нещата такива, каквито са. След това трейлърът преминава към едно от неговите TikTok видеа. „Ще науча племенниците си да не бъдат хомофоби“, казва той във видеото, преди да говори с децата.

Long Live Montero ще излезе на 27 януари.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ★ (@lilnasx)

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини