Lil Nas X се извини за това, че е разстроил вярващите с новия си клип 17 януари, 2024

Lil Nas X се извини за това, че е разстроил вярващите с религиозните образи, които използва в последната си песен и музикален видеоклип „J CHRIST“. Откакто обяви сингъла и обложката му, която изобразява рапъра на кръста като Исус, той подчерта, че не се опитва да се подиграва на религията или религиозните хора.

„Знам, че този път обърках нещата. Мога да се правя, че не ми пука, но това определено ми се отрази на психиката“, каза Lil Nas X в искреното видео, споделено в Instagram. „Аз не съм някакъв зъл демон, който се опитва да унищожи ценностите на всички и подобни неща. Това не съм аз."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ★ (@lilnasx)

Lil Nas X продължи да обяснява употребата си на религиозни изображения и някои от онлайн маркетинговите стратегии, които използва за пускането, което включваше видео как той препива с хляб и вино, използвани за причастие и се шегува, че ще се насочи към госпъл музиката.

„По време на творческата работа, знаех, че ще има разстроени хора, просто защото религията е много чувствителна тема“, обясни той. „Но също така не исках да се подигравам... Буквално аз казах, че съм се върнал като Исус. Знам, че като се има предвид моята история с видеоклипа „Montero (Call Me by Your Name)“, всичко, което правя, свързано с религията, може да бъде възприеман като подигравка. В случая не беше така."

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини