Вижте кой ще пее на наградите Грами 17 януари, 2024

Наградите Грами за 2024 г. обявиха първия кръг от изпълнители, които ще излязат на сцената по време на церемонията по връчването на наградите на 4 февруари. Тази седмица Академията разкри, че три от най-големите поп звезди ще почетат феновете с изпълнения на свои хитове.

Дуа Липа, Били Айлиш и Оливия Родриго бяха обявени за изпълнители на 66-то годишно шоу на наградите. Академията за звукозапис ще обяви още изпълнители през следващите няколко седмици. И тримата певци са признати от академията за издаването на някои от най-големите хитове на 2023 г.

Липа е кандидат за Песен на годината и Най-добра песен, написана за визуални медии за „Dance The Night“ от Barbie. Вероятно тя ще изпълни песента и на сцената на Грами. Айлиш също се очаква да изпее своя принос към саундтрака на Барби, "What Was I Made For?" Песента е кандидат за запис на годината, най-добър музикален видеоклип, най-добра песен, написана за визуални медии, най-добро поп соло изпълнение и песен на годината. Тя също е кандидат за най-добро поп дуо/групово изпълнение за съвместната си работа с Labrinth, „Never Felt So Alone“.

Що се отнася до Родриго, тя спечели шест номинации за втория си албум GUTS. Любимият албум е кандидат за най-добър поп вокален албум и албум на годината, докато първият сингъл „Vampire“ е кандидат за най-добро поп соло изпълнение, песен на годината и запис на годината. Песента „Ballad Of A Homeschooled Girl“ също е номинирана за най-добра рок песен.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини