James Arthur сподели заглавната песен от предстоящия си албум „Bitter Sweet Love“ 14 януари, 2024

James Arthur сподели заглавната песен от предстоящия си албум „Bitter Sweet Love“.

Композицията е една от първите, написани по време на създаването на албума със Steve Solomon, който е съавтор на мегахита от 2016 г. "Say You Won’t Let Go" с James.

„Харесва ми, че смесва толкова много стилове“, казва хитмейкърът за последния си албум. 

„Беше една от любимите ми от момента, в който я написах. Става дума за някой, който има влияние над теб, но чието присъствие в живота ти те прецаква. Може би си привлечен от него заради това как изглежда, независимо от това, че си играе с главата ти".

Парчето следва предишните изпълнения от албум, включително "Sleepwalking", "Just Us", "Blindside" и "A Year Ago", и е придружено от режисирано от Tim Mattia музикално видео.

„Колкото повече албуми правите и колкото по-голям успех имате, толкова по-голям е натискът върху вас“, споделя James в прессъобщение за новия албум. „Но наистина се почувствах отново като дете, просто правех музика, която обичам, без да се притеснявам и да се опитвам да угодя на всички“.

Откакто спечели „The X Factor“ през 2012 г. и оглави класациите с кавъра си на "Impossible" на Shontelle, James записа четири албума в Топ 10 на Обединеното кралство, като „Back From The Edge“ от 2016 г. достигна номер 1 и влезе в Топ 40 на САЩ.

Той пусна най-новия си проект, „It’ll All Make Sense In The End“, през 2021 г. Албумът беше създаден по време на локдауните заради пандемията в домашни условия и се основава на програмирани бийтове.

„Bitter Sweet Love“ излиза на 26-и януари. В подкрепа на проекта, Arthur ще тръгне на път в началото на следващата година за масивна серия от концерти в Обединеното кралство и Европа, стартирайки през януари в Хамбург, а крайната спирка е в лондонската зала Уембли.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини