Той възкръсна: Lil Nas X издаде ново видео 12 януари, 2024

Lil Nas X се завърна след две години след албума си – със сигурност музикалния еквивалент на 40 дни в пустинята – с новата си песен „J. Christ”. Сингълът е издаден заедно с провокативен видеоклип, отбелязващ соловия режисьорски дебют на артиста.

Визуалният филм започва с група хора, които маршируват нагоре по стълбите към рая, включително куп обидени двойници на знаменитости с минимална прилика с Тейлър Суифт, Барак Обама, Опра, Кание Уест и Ед Шийрън. Камерата се насочва към дълбините на ада, преди да се върне в рая, за да хване баскетболен мач между Lil Nas X и дявола. 

„J. Christ” привидно бележи началото на нов цикъл от албуми за Lil Nas X, който пусна своя хитов дебютен LP, Montero, през 2022 г. Този албум също клони силно към религиозни образи, макар и с много повече поклонение на дявола, което се оказа особено противоречиво.

Заедно със стартирането на своята нова доста християнска ера, Lil Nas X се подготвя и за издаването на новия си документален концертен филм. Премиерата беше на филмовия фестивал в Торонто миналата година и е планирано да се излъчи в щатите по HBO Max на 27 януари. Филмът проследява Lil Nas X на първото му голямо турне, предлагайки комбинация от кадри от изпълнения и интервюта, в които артистът говори за неща като бързото му издигане до слава и сексуалността.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини